Klanten over

4 thoughts on “Klanten over

  1. Wat ben ik veel te weten gekomen over mijn valkuilen! Ik heb een coaching traject van 4 maand bij Angie gehad en nooit gedacht dat ik zoveel over mezelf te weten kon komen in die tijd en daarmee dingen beter kan plaatsen. Ik ben er ontzettend blij mee! Angie laat je zelf achter bepaalde eigenschappen/gewoontes komen en laat zien hoe ze met elkaar samen hangen. Ik ben echt enorm blij met deze verrijking!

  2. Ik kan Angie van harte aanbevelen als (job)coach. Zij is heel professioneel en betrokken, kan goed luisteren, houdt de grote lijn in de gaten en waar nodig een spiegel voor. Daarnaast heeft ze veel kennis over het functioneren van de arbeidsmarkt en specifieke regelingen en ze weet haar kennis goed in te zetten tijdens het coachen. Ze zorgt ervoor dat de verschillende belangen behartigd worden. Maar het allerbelangrijkste is haar persoonlijke benadering. Zij voelt mensen aan, past haar benadering aan aan wat er op dat moment speelt en geeft de begeleiding die nodig is in de zoektocht naar een nieuwe baan en het behouden daarvan.

  3. Angie de Rooij is een gedreven en enthousiaste professional op het gebied van jobcoaching. Zij is enthousiast en kundig in het begeleiden en het koppelen van cliënten met een afstand tot de arbeidsmarkt aan diverse organisaties en instellingen. Ze is in staat om in korte tijd de uitdaging van een cliënt te begrijpen en vertaalt dit in zeer constructieve ondersteuning.

  4. Mijn naam is Lisa Markerink. Sinds 4 jaar ben ik senior jobcoach bij Stichting Philadelphia Zorg en de directe collega van Angie.

    Ik kan Angie van harte aanbevelen als jobcoach. Zij geeft op een professionele en betrokken manier invulling aan het vak jobcoaching. Angie beheerst de benodigde gesprekstechnieken. Zo kan zij goed luisteren, houdt zij de grote lijn vast en waar nodig houdt zij een spiegel voor. Daarnaast heeft ze veel kennis over verschillende doelgroepen, relevante wet- en regelgeving, de trends op de arbeidsmarkt en specifieke werkgeversvoorzieningen. De kennis die zij bezit weet ze goed in te zetten tijdens jobcoach-trajecten. Bovendien zorgt Angie ervoor dat de verschillende belangen behartigd worden. Zij kan goed schakelen tussen de opdrachtgever (UWV/Gemeente), klant en werkgever. Wat haar kenmerkt is haar persoonlijke benadering jegens klanten en collega’s. Zij voelt mensen aan, past haar benadering aan op de situatie en geeft de begeleiding die nodig is in de zoektocht naar een nieuwe, passende baan en het behouden daarvan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.