Tijdig stress herkennen bij je medewerkers? Dat kan!

9 February 2017 - 9:30 am

Voorkomen is echt beter dan genezen.

Zoals u waarschijnlijk wel zult weten, heeft zo’n 8% van de beroepsbevolking last van overspannenheid of een burnout. Het is hard op weg om beroepsziekte nummer 1 te worden, creeert de nodige personeelsplanningsuitdagingen, beinvloed uw teamdynamiek nadelig en kost u(w als) werkgever veel geld.

Persoonlijke Innovatie biedt daarom deze 2 daagse unieke ervaringsgerichte training waarmee u in een vroeg stadium stresssignalen bij uw medewerkers leert herkennen en inperken.

In beide dagen staat u zowel stil bij wat oorzaken zijn van het ontstaan van stress als bij wat stress met iemand in de omgang kan doen. We werken daarbij met rollenspellen met echte acteurs. Daarnaast staan we ook stil bij wat u als manager kunt doen om een medewerker met stressklachten te ondersteunen en zo verergering te voorkomen.

De eerstvolgende training zal op dinsdag 9 en 23 februari 2017 waarschijnlijk in de regio Amsterdam georganiseerd worden.

Indien u interesse in een in-company training hebt, dan kan dat ook. Neemt u dan vooral contact met Angie op of mail haar op: angie.de.rooij@persoonlijke-innovatie.nl

Bookings no longer allowed on this date.